Wij horen graag van u

Om er zeker van te zijn dat u in contact komt met de juiste persoon binnen Anytime Fitness Benelux, vragen wij een van onderstaande scenario’s te volgen.

Geef hier jouw feedback!

Om uw feedback over een specifieke club te geven (zoals ‘fantastische service, suggesties etc.), klik op onderstaande button.

Feedback Insturen

Ik wil graag lid worden van een Anytime Fitness club of ben op zoek naar een club in mijn omgeving.

Anytime Fitness clubs worden onafhankelijk geleid en beheerd door zelfstandig ondernemers. Om meer te weten te komen over een club in uw buurt, kan u de betreffende club direct benaderen.

Om lid te worden van een specifieke Anytime Fitness club, kan u de Club Locator gebruiken. Wanneer u de gewenste club vindt, worden het adres, telefoonnummer, emailadres en overige informatie weergegeven.

Ik heb vragen met betrekking tot betaling van mijn lidmaatschap of wil mijn gegevens wijzigen.

Alle vragen omtrent betalingen worden rechtstreeks door uw club behandeld. Gebruik de Club Locator om contactgegevens van uw club te vinden. Wanneer u de gewenste club vindt, worden het adres, telefoonnummer, emailadres en overige informatie weergegeven.

Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen.

Omdat elke Anytime Fitness club zelfstandig opereert, dient een opzegging van uw lidmaatschap rechtstreeks bij uw club ingediend te worden. Lees de algemene voorwaarden door, vooraleer u contact opneemt met de club. Hier vindt u de specifieke informatie met betrekking tot uw overeenkomst. Ga altijd persoonlijk naar de club toe.

Om uw lidmaatschap op te zeggen, neem rechtstreeks met de club contact op. Houd rekening met 1 volle kalendermaand opzegtermijn en de geldende looptijd van uw overeenkomst. Gebruik de Club Locator om contactgegevens van uw club te vinden.

Op welke manier kan ik contact opnemen met het Anytime Fitness Benelux Hoofdkantoor?

Als u de informatie die u zoekt niet kunt vinden, neem dan contact met ons op:

Anytime Fitness Benelux
Stockholmstraat 10
6135 LK Sittard (Nederland)
Telefoonnummer: +31 (0)85 – 773 99 29
Email: info@anytimefitness.nl