Leeft om te werken?

Of werkt u om te leven?

Maak kennis met de gezondste franchise formule ter wereld

 

Anytime Fitness heeft een businessmodel dat een perfecte balans geeft tussen werk en privéleven. Het gemak en de betaalbaarheid van het concept, zowel voor franchisenemers als de Anytime Fitness leden, zijn slechts twee voorbeelden die Anytime Fitness kenmerken.

nr1 top global franchise

15 jaar geleden  werd de eerste Anytime Fitness club geopend in Minneapolis (USA) en momenteel is het ´s werelds grootste gezondheidsketen met meer dan 3500 clubs open in 29 landen. Een aantal dat snel groeit.

Elke 3 minuten mogen wij ergens ter wereld een nieuw lid begroeten. Er zijn al meer dan 3 miljoen leden!

 

Zie hier waarom ondernemen met Anytime Fitness zo aantrekkelijk is:

 

Nummer 1

Uitgeroepen tot #1 Top Global Franchise door Entrepreneur magazine.

 

Aantrekkelijke investering

Anytime Fitness kent ten opzichte van andere formules een lage instapfee en aantrekkelijke maandelijkse bijdragen.

Zeer lage failure rate

Het business model is wereldwijd beproefd en bewezen.

Continue ondersteuning

Het team van het Anytime Fitness Benelux Hoofdkantoor staat continu voor u klaar met adequate ondersteuning, training en coaching. Zowel voor u, als voor uw medewerkers.

De Fitness Branche

Een gezonde investering.

€ 1,3 miljard

Totale omzet Fitness sector
in Nederland

19.7%

NL Marktpenetratie

15% omzetgroei

in 2016 t.o.v. 2014

*Bron: 2016 Fitness Markt & Trend Rapport 2014 2016 2018

Meer weten?

Treed toe tot ’s werelds grootste en snelst groeiende netwerk van 24/7 fitnessclubs

 

Heeft u de ambitie om zelfstandig te ondernemen en zoekt u vrijheid en flexibiliteit? In Nederland en België hebben wij mogelijkheden voor kundige en enthousiaste ondernemers, die succesvol willen ondernemen met een nummer 1 merk.

Meer dan 100 exclusiviteitsgebieden verkocht in Nederland en België.

60% van bestaande franchisenemers opent meer dan één Anytime Fitness club.

Elke werkdag wordt ergens ter wereld een nieuwe Anytime Fitness club geopend.

Meer dan 3 miljoen leden wereldwijd.

Anytime Fitness

Onze Filosofie

Bij Anytime Fitness geloven wij in:

MENSEN

Een bedrijf dat mensen en menselijkheid altijd voorop heeft staan:

 • Momenteel worden 3 miljoen mensen geholpen bij het realiseren van hun fitste versie
 • Het bouwen aan sterke persoonlijke relaties met onze leden staat aan de basis van wat wij doen.
 • Onze club eigenaren zijn ook mensen. We doen ons best om jouw individuele doelen te begrijpen en jou te helpen deze te realiseren.
 • Soms hebben mensen meer nodig dan een loopband of dumbbell; ze hebben behoefte aan bemoedigende woorden en een schouderklopje.

ZINGEVING

U doet er toe:

 • Niets is motiverender dan het gevoel hebben dat je werkt aan je doel en doet wat je leuk vindt.
 • Weten wat je wilt heeft een positieve invloed op alle gebieden in jouw leven.
 • Onze clubs voorzien onze leden en eigenaren met de ruimte en de ondersteuning om de persoon te worden die ze altijd hadden willen zijn.
 • Het succes van jouw leden is jouw succes. Het geeft ongelooflijk veel voldoening om ze te helpen hun fitness mijlpalen te verwezenlijken en deze naar een volgend niveau te brengen.

SUCCES

U bepaalt de standaard van wat u blij maakt.

 • Ondernemingen zijn er om geld te verdienen, maar wij hechten ook veel waarde aan de andere winsten die er echt toe in het leven – minder stress, een gelukkig gezin en persoonlijke ontwikkeling.
 • Wanneer je eigenaar bent van een club, verkrijg je de flexibiliteit om dingen te doen die je in een traditionele baan niet zou mogen.
 • We bieden een omgeving waar stijgende winsten direct voordelen geeft voor jouw klanten .
 • Het is onmogelijk een prijs te plakken op hoe goed het voelt om je dromen te verwezenlijken.

PLEZIER

Werk hoeft niet als werken te voelen.

 • Onze cultuur omarmt het idee dat wanneer je het goed aanpak, er geen onderscheid is tussen werk en plezier.
 • Door plezier te hebben in jouw club, werkt het voor jou en jouw medewerkers prettiger.
 • Een plezierige club zorgt dat jouw leden het sporten veel minder als hard werken ervaren.
 • Deelgenoot worden van de Anytime Fitness familie betekent dat je onderdeel bent van een groep die zich verbonden heeft aan het vinden van plezier in alles wat we doen.

Beperkt risico. Groot potentieel.

 

Anytime Fitness is wereldwijd erkend als een franchise formule met beperkt risico. Binnen de Anytime Fitness formule bieden wij jou optimale groeikansen. Ons businessmodel is transparant en duidelijk; voor u als franchisenemer en zeker ook voor uw klanten. Veel franchise concepten hebben hoge personeelslasten. Dat hebben wij voor u opgelost.

 

Binnen Anytime Fitness heeft u als franchisenemer grip op uw kosten, zonder dat uw klanten hier de dupe van zijn. Met het gemak van 24/7 toegang, maar zonder dat uw Anytime Fitness club continu bemand hoeft te zijn. Door toepassing van slimme technologie en geavanceerde beveiligingssystemen is uw Anytime Fitness club continu toegankelijk en veilig.

 

Het Anytime Fitness concept is in 2015 en 2016 door Entrepreneur Magazine uitgeroepen tot nr 1 Top Global Concept. Elke werkdag wordt ergens ter wereld een nieuwe Anytime Fitness club geopend en inmiddels hebben meer dan 3 miljoen leden hun healthier place gevonden: Anytime Fitness.

 

Transparant en duidelijk

 

Wij zijn transparant naar potentiële ondernemers die willen investeren in het openen van een of meerdere Anytime  Fitness clubs. Wanneer we na kennismaking verder gaat in het proces, ontvang je van ons een uitgebreid pakket waarin ook de gemiddelde kosten vermeld staan die horen bij de opstart van een Anytime Fitness locatie.

Kostenbeheersing

Onze clubs herbergen een helder design van hoge kwaliteit. Onze gestroomlijnde operationele processen helpen u de kosten in controle te houden.

De juiste locatie

Ons ervaren team helpt en ondersteunt u bij het maken van de juiste keuzes en staat u bij in de onderhandelingen, zodat uw locatie gehuurd* wordt tegen de meest gunstige voorwaarden.

* de vestiging van een Anytime Fitness club in een pand dat in uw eigendom is, is eveneens mogelijk

Vaste Maandelijkse Fee

Uw succes is het uwe. Daar hoeven wij niet méér aan te verdienen. Onze vaste maandelijkse royalty fee geeft u duidelijkheid en zorgt dat u zelf optimaal profijt heeft van omzetgroei. Zie uw winsten stijgen!

Zet de stap nu

Oprechte interesse en ondersteuning

Wij zijn er voor u en zijn gefocust op uw coaching, zodat uw bedrijf kan groeien.

icon-analysis

Vestigingsplaatsanalyse

Er wordt vooraf door ons onderzoek gedaan naar de locatie en het gebied waar u een Anytime Fitness club wilt openen. Er wordt gekeken naar demografie, marktfactoren, en de concurrentie in het door u gewenste gebied

icon-support-headset

Persoonlijke Ondersteuning

Voorafgaand aan de opening van uw Anytime Fitness club, krijgt u de training en opleiding die nodig is om succesvol te starten. Wanneer uw club geopend is, krijgt u voortdurend ondersteuning van uw toegewijde franchise coach en zijn/haar collega’s van het Anytime Fitness Benelux Hoofdkantoor.

icon-treadmill

Inkoopvoordelen

De beste apparatuur koopt u als Anytime Fitness franchisenemer tegen de beste prijzen, via onze samenwerking met marktleiders zoals Precor en Life Fitness.

Neem nu contact met ons op

Terug naar boven