Veelgestelde Vragen

Staat uw vraag niet in deze lijst?
Neem hier contact met ons op

Bezoek de 'Vind een club' pagina om de passende Anytime Fitness club te vinden.
We zijn atijd op zoek naar nieuwe gebieden om Anytime Fitness clubs te openen. Op de 'Vind een club' pagina vindt u de locaties die binnenkort geopend worden.   Wanneer u zelf of iemand die u kent geïnteresseerd is in het openen van een eigen Anytime Fitness club, kan u hier de informatie vinden met betrekking tot franchise mogelijkheden.
De lokale franchisenemer is in staat de meest up-to-date informatie over de beoogde openingsdata.U vindt deze informatie via de 'Vind een club' pagina.
Om feedback te geven, klik hier. Door dit formulier in te vullen zorg je ervoor, dat zowel de lokale Anytime Fitness club als ons klantenservice team op het Anytime Fitness Benelux hoofdkantoor uw bericht ontvangt.
Prijzen kunnen variëren per locatie en lidmaatschapstype. Ook kunnen lopende promoties effect hebben op de lidmaatschapsprijs. Voor de meest accurate informatie, kan u het beste contact opnemen met een club bij u in de buurt:  klik hier om een club in de buurt te vinden. We kijken er naar uit om u te ontmoeten!
Alle zaken omtrent betalingen worden afgehandeld door uw club. Neem daarom rechtstreeks contact op met de club. Deze vindt u door hier te klikken.
Uw lidmaatschap wordt beheerd door uw thuisclub. Dit is in het algemeen de club waar u lid bent geworden. Elke Anytime Fitness club wordt geleid door een zelfstandig ondernemer. Daarom dient u zich bij een lidmaatschapsopzegging rechtstreeks te wenden tot de thuisclub. Zorg vooraleer u gaat opzeggen, dat u op de hoogte bent van uw lidmaatschapsovereenkomst en de bijbehorende voorwaarden.  
Nadat u 30 dagen lid bent, bestaat de gelegenheid om de wereldwijd meer dan 3500 Anytime Fitness clubs te bezoeken. Voordat u een andere club bezoekt, adviseren wij u om te verifiëren bij uw thuisclub of ´anywhere access´ bij u is geactiveerd.
Wanneer u wilt werken bij een van de Anytime Fitness clubs, bijvoorbeeld als fitness instructeur (v/m), kan u contact opnemen om te informeren of de betreffende club een vacature heeft. 
Veel van onze franchisenemers zijn gestart als Anytime Fitness lid! Wanneer u of iemand die u kent geïnteresseerd is in het openen van een Anytime Fitness club, kan u hier meer vinden over franchise mogelijkheden. U kunt ook direct een e-mail sturen aan onze afdeling Franchising.